Miért a Karrier a sportban?

SPORTOS ÁLLÁSKERESŐK

Célzottan eléri a sport iránt érdeklődő álláskeresőket, szakembereket, akik koncentráltan vannak jelen az oldalon.

JÓ MINŐSÉGŰ JELENTKEZŐK

A sport iránti elkötelezett közönség hatékony elérésének köszönhetően a hirdetők motivált, jó minőségű jelentkezőket kapnak.

RÖVIDEBB KERESÉSI IDŐ

 A jó minőségú jelentkezők közül hamarabb találhat rá az új kollégára, így jelentősen lerövidülhet a keresési idő.


KEDVEZŐ ÁR

Az általános állásportálokhoz képest jóval olcsóbb a megjelenés, utat nyitva olyan szervezetek számára is a hazai sportpiacon, amelyek eddig a magas hirdetési költségek miatt tartották házon belül az állásajánlatok kiírását.

MUNKAADÓI MÁRKAÉPÍTÉS

Építse munkaadói márkáját és adjon egyedi megjelenést az álláshirdetéseinek! Szeretne kitűnni a tömegből? Szabja személyre a pozíció leírását, használja a cég logóját, szlogenét, alakítsa ki a munkaadói porfilját!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA EREJE

Új távlatokat nyitva, minden álláshirdetést posztolunk a komoly népszerűségnek örvendő, több, mint 5.300 aktív tagot számláló Facebook oldalunkon is, amely az ország egyik legnagyobb sportos karrier közössége!


HETI HÍRLEVÉL

Minden héten hírlevélben értesítjük a legfrissebb állásokról a feliratkozókat. A lista több, mint 550 sport iránt elkötelezett álláskeresőt tartalmaz.

KIEMELT MEGJELENÉS

Turbózza fel álláshirdetését és emelkedjen ki a többiek közül minden felületünkön: a honlapunkon, a Facebook oldalunkon és a hírlevelünkben is.

PROMÓCIÓS PARTNEREK

 Együttműködi megállapodásunk keretében a nálunk feladott álláshirdetések megjelennek a sportsmarketing.hu szakmai portál “A hét sportos állásai” rovatában is.

TOVÁBB A HIRDETÉSFELADÁSHOZ

 


 

Legyen mindig naprakész!

Szeretne értesülni a munkaadóknak szóló akcióinkról, a legújabb fejlesztésekről, vagy a legfrissebb híreinkről?
Iratkozzon fel a munkaadóknak szóló hírlevelünkre!

 

Partnereink